• Css Template Preview
  • Css Template Preview
  • Css Template Preview
  • Css Template Preview
  • Css Template Preview

Springen tot je er bij neer valt!

Bij Springelding kunt u springkussens huren voor iedere gebeurtenis waar plezier voor u en uw kinderen bovenaan staat! Of het nu om verjaardagen, recepties of uw bedrijfsdag gaat, met de springkussens van Springelding is plezier en vermaak voor de kinderen gegarandeerd! Zelfs op regenachtige dagen zullen kinderen uren springplezier hebben dankzij de regenkap die standaard wordt meegeleverd.

Kasteel


springkussen kasteel

Het Kasteel is een feestelijk en imposant springkussen. Iedereen droomt toch wel eens van de wereld van kastelen, prinsen, prinsessen, ridders en jonkvrouwen? U maakt de droom van uw gasten en uzelf waar met dit prachtige springkussen. Zonder twijfel laat u menig (kinder)hart sneller kloppen met deze imposante verschijning van dit Kasteel. In no time en zonder ervaring is dit kussen super snel op te zetten in uw tuin, binnen in een (bedrijfs)loods, in een hal of op een parkeer terrein! Geniet op uw (kinder)feest of evenement van dit prachtige Kasteel waarmee u zich met uw prinsen en prinsessen, ridders en jonkvrouwen urenlang feestelijk kunt vermaken.
Afmeting: 5,60m x 6,30m x 6,60m (lxbxh in meters)

Circus

springkussen circus

Het Circus is een heel gezellig en fleurig springkussen. Wie is er nu niet gek op het Circus met de stalmeester, clowns, acrobaten, gezelligheid en nostalgie? U maakt de droom van uw gasten en uzelf waar met dit prachtige springkussen. Zonder twijfel laat u menig (kinder)hart sneller kloppen met deze fleurige verschijning van dit Circus. In no time en zonder ervaring is dit kussen super snel op te zetten in uw tuin, binnen in een (bedrijfs)loods, in een hal of op een parkeer terrein! Geniet op uw (kinder)feest of evenement van dit fleurige Circus waarmee u zich met uw artiesten en clowns urenlang kunt fleurig vermaken.
Afmeting: 5,10m x 4,10m x 4,90m (lxbxh in meters)

Dolfijn

springkussen dolfijn

De Dolfijn is een heel mooi en levendig springkussen. Wie geniet er nu niet van Dolfijnen, deze snuiters uit de oceaan met hun vrolijke sprongen en fratsen? U maakt de droom van uw gasten en uzelf waar met dit prachtige springkussen. Zonder twijfel laat u menig (kinder)hart sneller kloppen met deze levendige verschijning van deze Dolfijnen. In no time en zonder ervaring is dit kussen super snel op te zetten in uw tuin, binnen in een (bedrijfs)loods, in een hal of op een parkeer terrein! Geniet op uw (kinder)feest of evenement van dit dolfijne Dolfijnkussen waarmee u zich met uw liefhebbers en gasten urenlang levendig kunt vermaken.
Afmeting: 4,55m x 4,10m x 3,55m (lxbxh in meters)

SpongeBob

springkussen spongebob

De SpongeBob is een heel feestelijk en grappig springkussen. U droomt toch ook van de onbegrensde mogelijkheden in de animatie wereld waarin alles mogelijk is zonder enige beperking? U maakt de droom van uw gasten en uzelf waar met dit prachtige springkussen. Zonder twijfel laat u menig (kinder)hart sneller kloppen met deze grappige verschijning. In no time en zonder ervaring is dit kussen super snel op te zetten in uw tuin, binnen in een (bedrijfs)loods, in een hal of op een parkeer terrein! Geniet op uw (kinder)feest of evenement van dit grappige SpongeBob kussen waarmee u zich met uw animatiefiguren en fuifnummers urenlang grappig kunt vermaken.
Afmeting: 4,60m x 3,80m x 3,40m (lxbxh in meters)

 

abraham